Program

Vi är i full gång med att bygga programmet till PACK POINT NORDIC 2018 och kan redan nu utlova en konferens, som kommer att bli något alldeles extra. Du kommer att mötas av en större bredd, där frågorna kommer att beröra hela förpackningsområdet inte bara livsmedel.

Det kommer att handla om trender inom handel, konsumentbeteende och förpackningar, ansvarsfulla förpackningar för en cirkulär ekonomi, lyckade förpackningslösningar som vunnit kommersiell framgång, förpackningsdesign som adderar värde genom kundnytta och mycket annat.

Du kommer att erbjudas mer tid för interaktion med talare, utställare och med kolleger från olika branscher. Och allt detta i en av Stockholms mest inspirerande miljöer, på klassiska och unika Cirkus. Konferensen inleds redan på kvällen den 17 april, med en trivsam lära-känna-kväll, ett Pack Point Connect. Den 18 april, kl 8.30, sparkar vi igång själva konferensen! Klockan 16.45 rundar vi av. Vi lovar högt tempo, spännande paneldiskussioner och mycket skratt. Vi längtar efter att dela den här upplevelsen med dig! Varmt välkommen!