OM PACK POINT NORDIC

Den 28 maj 2020 arrangerar Packmarknaden PACK POINT NORDIC för femte gången. Konferensen har blivit en succé och en självklar mötesplats för dig som är beroende av förpackningar för din verksamhet.

Kunskap, kompetens och erfarenheter från talare, deltagare och partners har gett PACK POINT NORDIC positionen som Nordens bästa och mest heltäckande konferens, för dig som arbetar med förpackningar.

Efter en rad år med succér på Courtyard by Marriott, Kungsholmen, där allt började i april 2016 fortsätter vi 2020. Livsmedelsförpackningar har varit i fokus från första eventet, då samarbetet med LivsmedelsFöreningen inleddes. Vi har behandlat hållbarhetsfrågor, material, design, trender och mycket annat som är centralt inom förpackningsområdet. Vi fångar upp det som händer nu, aktuella utmaningar och det som väntar runt hörnet.

Vi vet att du som deltagare prioriterar tidseffektiva möten, som ger plats för relationsskapande parallellt med ett engagerande innehåll. Därför har vi från början valt ett lite annorlunda upplägg, med korta presentationer, interaktiva paneldiskussioner och gott om tid för nätverkande.

Vår ambition med PACK POINT NORDIC är att dela idéer, uppslag och erfarenheter som ger fördjupad insikt, inspiration att utvecklas och kanske allra viktigast – nya kontakter för framtida samarbete och affärer.

PACK POINT NORDIC i media:

Rekord för PACK POINT NORDIC 2018 - läs mer här

Livsmedel i fokus nr 3/2018 - läs mer här