Varmt välkomna till Pack Point Nordic | Slagthuset, Malmö 21 november 2024
Mötesplatsen för framtidens förpackningslösningar - 


 

Efter att tidigare ha varit känd som "Pack & Plast", presenterar vi nu stolt evenemanget under det nya namnet Pack Point Nordic Malmö.

Vill du skapa och förbättra förpackningslösningar, som är hållbara, cirkulära och kundvänliga? Vill du få inspiration, kunskap och nätverk av experter, innovatörer och branschkollegor, som delar din passion för förpackningar? Då är Pack Point Nordic Malmö konferensen för dig!

Pack Point Nordic är Nordens ledande konferens för alla som utvecklar, levererar eller använder förpackningslösningar. Här får du möjlighet att lära dig om de senaste trenderna och nyheterna inom värdecykeln för förpackningar, samt få konkreta tips och råd om hur du kan anpassa dina produkter till olika marknader och kunder.

Du får också chansen att ta del av spännande paneldebatter med talare som arbetar med olika aspekter av förpackningssystemet, som design, material, teknik, logistik och miljö. Några exempel på frågor och områden som kommer att diskuteras under konferensen:

  • Hur kan du utnyttja EU:s nya regelverk och minska din miljöpåverkan?
  • Hur kan du skapa förpackningar som attraherar kunder med funktion och innehåll?
  • Hur ser utvecklingen ut inom material- och teknik och vad kan den innebära för dig?

Anmälan till Pack Point Nordic Malmö öppnar inom kort.
 
Ta del av en dag fylld av inspiration, kunskap och nätverkande med experter och kollegor. Konferensen äger rum den 21 november på Slagthuset.