OM PACK POINT NORDIC

Kunskap, kompetens och erfarenheter från talare, deltagare och partners har gett PACK POINT NORDIC positionen som Nordens bästa och mest heltäckande konferens, för dig som arbetar med förpackningar.

Den 27 maj 2021 arrangerar Packmarknaden PACK POINT NORDIC för femte gången. Konferensen har blivit en succé och en självklar mötesplats för dig som är beroende av förpackningar för din verksamhet.

Vi fokuserar på det som händer nu och det som väntar runt hörnet. Klimatomställning, digitalisering och urbanisering driver utvecklingen av nya förpackningslösningar. Design och materialval blir ofta avgörande för våra val som konsument.

Vi vet att du som deltagare prioriterar tidseffektiva konferenser, som ger plats för relationsskapande parallellt med ett relevant och engagerande innehåll. Därför har vi utvecklat ett upplägg, som kombinerar korta presentationer, med interaktiva paneldiskussioner och möjlighet för nätverkande.

Syftet med PACK POINT NORDIC är att dela idéer, uppslag och erfarenheter. Vår ambition är att ge dig fördjupad insikt, inspiration att utvecklas och kanske allra viktigast – nya kontakter för framtida samarbeten och affärer.

PACK POINT NORDIC i media:

Rekord för PACK POINT NORDIC 2019 - läs mer här

Livsmedel i fokus nr 3/2018 - läs mer här